Website vanaf €499,-

Professionele webshop voor u op maat!

Home | Webdesign bureau Pijnacker

Webdesign bureau Pijnacker

Ben jij als ondernemer gevestigd in Pijnacker, dan is het wellicht tijd om een webdesign bureau in Pijnacker aan te nemen. Wij bij Webdesign Specialist Den Haag kunnen jouw website hoog in de zoekresultaten van Google terecht laten komen en daarbij ook nog eens je doelgroep aanspreken. Door een hoge positie in de zoekresultaten komen er meer website bezoekers binnen op je website, die weer zorgen voor meer klanten. Als ondernemer zijnde wil je natuurlijk groeien met je bedrijf. Of je nu aan het begin staat van je onderneming of al een tijdje bezig bent, het laten groeien van je onderneming is altijd mooi meegenomen.

Om ervoor te zorgen dat je doelgroep van je bestaan afweet is het belangrijk dat je online goed vindbaar bent. Een groot deel van je potentiële klanten zal je hier namelijk tegenkomen. Wanneer zij je dan tegenkomen is het belangrijk dat zij ook op je website blijven hangen. Dit kun je beïnvloeden door een goed webdesign te hebben. Een sterk webdesign zal je zowel helpen hoger in de organische zoekresultaten terug te komen als het behouden van je website bezoeken. Zoals je kunt begrijpen is een goed webdesign in Pijnacker dus ontzettend belangrijk.

Ons webdesign bureau is niet alleen actief in Pijnacker, maar is ook actief in de rest van de regio. Zo kun je ook een website laten maken in Zoetermeer, Nootdorp of Berkel en Rodenrijs.

Waarom iedere onderneming een website nodig heeft

Voordelen van een professionele website

Het antwoord is een zeer enthousiaste “ja!” Een zakelijke website is de beste manier om nieuwe klanten aan te trekken, freelance werk te vinden en als eerste contactpunt voor al je klanten. En je hoeft geen professionele webdesigner in te huren of te leren programmeren.

 

Entrepreneurs_Monochromatic@2x

Keine onderneming

Genereer leads aan de lopende band door jouw website actief in te zetten.

Team Meeting_Monochromatic@2x

Keine onderneming

Show jouw portfolio en gebruik jouw website om nieuwe klanten aan te trekken.

Online store _Monochromatic (2)@2x

Keine onderneming

Behaal omzet via het internet door actief jouw producten via jouw eigen webshop te verkopen.

 

GRATIS website scan

Weten hoe je ervoor staat? Wij scannen jouwe website geheel vrijblijvend!

Ons portfolio

Uiteindelijk is het resultaat het enige dat telt! Ben je benieuwd naar wat wij nu echt kunnen? Wij laten ons werk vooral voor zichzelf spreken. Bekijk ons portfolio hier.

Wat is webdesign Pijnacker precies?

Webdesign is het ontwerpen en vormgeven van de voorkant van een website. Hierbij wordt vanaf niets een gehele website opgebouwd waarbij rekening wordt gehouden met de doelgroep van het bedrijf. Een webdesign in Pijnacker is volledig gericht op de wensen van de doelgroep omdat zij degene zijn die zich erdoor aangesproken voelen. Met een webdesign worden er op veel verschillende onderdelen gelet. Dit begint al bij het bepalen van het thema van de website. Wij bij Webdesign Specialist Den Haag kijken bij het bepalen van jouw thema naar de huisstijl die jij hebt. Heb je deze nog niet geheel vaststaan dan kunnen wij hierbij helpen. Belangrijk is dat de huisstijl past bij je bedrijf en dat dit overal wordt doorgevoerd. Wanneer de huisstijl is bepaald, kan deze worden doorgevoerd op de website.

Om een website te kunnen maken moet van tevoren bedacht zijn wat er allemaal op de website moet terugkomen. Een webdesigner in Pijnacker kan een website maken zo groot als je wilt. Hierbij is het wel bij webdesign less is more. Dit geldt zowel voor de opmaak van de pagina’s als het aantal pagina’s. Wanneer een bezoeker op je website terecht komt is het de bedoeling dat zij door middel van het webdesign over de website worden geleid. De indeling van de verschillende pagina’s zal hierbij helpen. Hoe logischer de verschillende pagina’s zijn, hoe makkelijker een bezoeker zelf zijn weg kan vinden. Zo hoeft het design alleen nog een beetje te sturen, zodat de bezoeker gemakkelijk het doel kan bereiken.

Naast de opbouw van de verschillende pagina’s wordt er door een webdesigner in Pijnacker ook gekeken naar de indeling van de afzonderlijke pagina’s. Hier wordt bepaald waar de tekstvakken en afbeeldingen komen te staan en hoe deze verhouding wordt. Ook wordt het thema toegepast op de verschillende pagina’s, deze herhaling zorgt voor herkenning.

Een goed webdesign in Pijnacker zorgt ervoor dat de website interactief is. Dit betekent dat een website reageert op de acties van een bezoeker. Denk bijvoorbeeld aan het wisselen van een foto, het oplichten van een tekst of het uitrollen van een menu. Deze interactie zorgt ervoor dat de aandacht van een bezoeker wordt getrokken.

Wat kun je bereiken met een goed webdesign?

Wanneer een website goed is ingericht en het design er strak uitziet zal dit goed scoren in de zoekmachine. Google bijvoorbeeld leest hele websites uit van boven naar beneden. Hierbij wordt rekening gehouden met ontzettend veel onderdelen van de website. Zo ook de interactie, de laadtijd, de content en de responsiviteit. Om websitebezoekers te kunnen krijgen is het belangrijk dat je hoog in de organische zoekresultaten terecht komt. Dit kun je bereiken door relevant te zijn in de ogen van Google.

Met een goed webdesign in Pijnacker kun je ervoor zorgen dat je website bezoekers op je website blijft hangen en daarbij ook overgaan tot een actie. Zoals is verteld neemt het webdesign je bij de hand en leidt het je door de gehele website. Het is belangrijk dat een websitebezoeker hun doel binnen drie keer klikken kan bereiken. Heb jij een sterk design dan is dit ook het geval.

Om je website zo goed mogelijk te laten scoren zijn er drie pijlers waar je je op moet focussen. De eerste is techniek, de techniek van een website moet goed zijn. Zo moeten er geen foutmeldingen naar voren komen en moet elke knop ook echt een functie hebben. Ook mag de content elkaar niet overlappen zolang dit niet de bedoeling is. Hier moet je op letten bij verschillende apparaten. Dit heet ook wel de responsiviteit van de website.

Naast de techniek is content een belangrijke pijler. Dit moet namelijk binnen enkele seconden duidelijk maken waar het over gaat. Dit kun je doen door verschillende headings toe te voegen en belangrijke stukjes tekst te markeren. Ook moet je ervoor zorgen dat er niet te veel tekst op een pagina staat en dat de verhouding met afbeeldingen goed is. Te veel tekst zal ervoor zorgen dat belangrijke informatie niet wordt opgenomen en dat websitebezoekers niet de tijd nemen iets van de tekst te lezen.

De laatste pijler is autoriteit. Hierbij laat het aantal kwalitatieve links zien hoe relevant andere websites jouw website en content vinden. Hoe beter dit is, hoe meer vertrouwen Google ook in jou zal hebben.

Wat kan een webdesign bureau Pijnacker voor jou betekenen?

Je kunt ervoor kiezen om een webdesign bureau in Pijnacker in te schakelen. Zoals ons, Webdesign Specialist Den Haag. Wij werken met specialisten die elke dag bezig zijn met het bouwen van websites. Hierbij wordt telkens gekeken naar de wensen van onze klanten en die van hun doelgroep. Wanneer je besluit je webdesign uit te besteden, zorg je ervoor dat je zelf niet meer na hoeft te denken over de gehele uitvoering. Wel ben je betrokken in het gehele proces.

 

Dit proces begint namelijk met een kennismaking, hier wordt besproken wat je precies wilt en wat hierin verder de wensen zijn. Wanneer wij dan een goed genoeg beeld hebben, kunnen wij een offerte opstellen. Dit is op basis van het aantal uur dat wij denken kwijt te zijn aan het bouwen van jouw website. Ben je akkoord met de offerte, beginnen wij direct met het maken van de concepten.

 

Uiteraard hebben wij jou van tevoren gevraagd welke functies je erin terug wilt laten komen, hoe je de indeling voor je ziet en ga zo maar door. Wij als webbureau in Pijnacker hebben dan wel verstand van een goed webdesign en de indeling en invulling hiervan, maar jij hebt het meeste verstand van jouw eigen bedrijf en je klanten. De website moet natuurlijk jouw klanten aanspreken. Het ontwerpen van de concepten zal dan ook nauw met jou worden besproken. Er is genoeg ruimte om feedback te geven, waarop wij vervolgens de concepten weer aanpassen.

 

Vervolgens gaan wij aan de slag met het bouwen van je website. Hierin worden de gekozen concepten volledig uitgewerkt. Waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende pijlers van online marketing. Maar ook de responsiviteit van de website en de laadtijd worden uitgebreid getest en geoptimaliseerd. Wij willen natuurlijk alleen maar fantastische kwaliteit afleveren aan jou. Wanneer de gehele website is gebouwd wordt alles nog getest en gecontroleerd. Ook jij zelf gaat de gehele website langs om te kijken of je hier helemaal tevreden mee bent. Wanneer dit het geval is, kunnen we de website live gaan zetten.

 

Doordat wij werken in WordPress kun je na de lancering gemakkelijk zelf je website blijven optimaliseren en beheren. Je kunt de content aanpassen en zelfs de lay-out, dit is allemaal volledig aan jezelf. Met WordPress heb je weinig tot geen programmeerkennis nodig om de website te kunnen onderhouden.

1. Wij bespreken
uw wensen

2. Ons team
bedenkt concepten

3. Een van onze
grafische ontwerpers
maakt uw design.

4. Uw webshop is af!
Tijd om nieuwe klanten
binnen te halen

Liever zelf aan de slag?

Wil je toch liever zelf aan de slag met het bouwen van je website, dan zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen. Ten eerste moet je duidelijk voor je hebben wat het doel is van je website. Tijdens het bouwen van de website moet alles in het teken staan van dat doel. Een tip, zorg ervoor dat je je website niet te ingewikkeld maakt. Voor jouw als beginnend website beheerder maak je het alleen maar moeilijk voor jezelf, maar ook voor de bezoeker werkt het niet positief.

 

Voor je kunt beginnen met het bouwen van je website is het belangrijk dat je een duidelijke huisstijl voor ogen hebt en dat je weet wat je allemaal wilt laten terugkomen op je website. Denk aan de functies en de verschillende pagina’s die je wilt toevoegen. Zorg ervoor dat je van tevoren duidelijke schetsen hebt van de indeling van de website, welke pagina onder welke valt. Maar ook hoe je de verschillende pagina’s gaat indelen. Wanneer je dit allemaal duidelijk hebt, kun je beginnen met bouwen.

 

Tijdens het bouwen van je website is het belangrijk dat je de verschillende pijlers en belangrijke elementen in gedachten houdt. Zo zorg je ervoor dat je naast een mooie website ook nog eens een goed scorende website neerzet. Het bouwen van een website kan even duren, zeker als je dit niet vaker hebt gedaan. Heb dus geduld en vertrouwen in jezelf. Mocht je het alsnog willen uitbesteden kun je dit doen bij Webdesign Specialist Den Haag.

Contactinformatie

Perzikweg 11B
2435VG, Leiden
085 303 5745

Openingstijden

Ma. t/m Vr. : 09:00 – 18:00

Cookie melding

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site verder te bezoeken gaan wij er van uit dat u instemt met onze Cookie voorwaarden.