Website vanaf €499,-

Professionele webshop voor u op maat!

Home | Webdesign bureau Voorburg

Webdesign bureau Voorburg

Als ondernemer wil je natuurlijk graag dat mensen op de hoogte zijn van jouw bedrijf. Hier kan een webdesign bureau in Voorburg een grote rol spelen. Zo is het belangrijk om te weten wat het bedrijf is en wat het te bieden heeft. Om dit te kunnen bereiken is de online vindbaarheid van jouw bedrijf ontzettend belangrijk. De grootste factor die hierin meespeelt is je website. Een website dient als het online visitekaartje van je website. Dit is dan ook de plek waar potentiële klanten informatie vinden en overwegen om klant te worden.

Om ervoor te zorgen dat jouw website bezoekers op je website blijft en de informatie die zij zoeken gemakkelijk vinden is het van belang dat je hierop inspeelt. Dit doe je door het webdesign van jouw website geheel te richten op de doelgroep. Hiervoor kun je zelf aan de slag of kun je ervoor kiezen om dit uit te besteden aan een webdesign bureau in Voorburg zoals Webdesign Specialist Den Haag.

Ons webdesign bureau is niet alleen actief in de regio Voorburg; u kunt ons ook inschakelen in de rest van de regio. Denk hierbij aan Wassenaar, Scheveningen, Leidschendam en Leidschenveen.

Waarom iedere onderneming een website nodig heeft

Voordelen van een professionele website

Het antwoord is een zeer enthousiaste “ja!” Een zakelijke website is de beste manier om nieuwe klanten aan te trekken, freelance werk te vinden en als eerste contactpunt voor al je klanten. En je hoeft geen professionele webdesigner in te huren of te leren programmeren.

 

Entrepreneurs_Monochromatic@2x

Keine onderneming

Genereer leads aan de lopende band door jouw website actief in te zetten.

Team Meeting_Monochromatic@2x

Keine onderneming

Show jouw portfolio en gebruik jouw website om nieuwe klanten aan te trekken.

Online store _Monochromatic (2)@2x

Keine onderneming

Behaal omzet via het internet door actief jouw producten via jouw eigen webshop te verkopen.

 

GRATIS website scan

Weten hoe je ervoor staat? Wij scannen jouwe website geheel vrijblijvend!

Ons portfolio

Uiteindelijk is het resultaat het enige dat telt! Ben je benieuwd naar wat wij nu echt kunnen? Wij laten ons werk vooral voor zichzelf spreken. Bekijk ons portfolio hier.

Dit is waarop je moet letten bij webdesign Voorburg

Een nieuwe website begin je wanneer je net met je onderneming bent begonnen of wanneer je voor een bestaand bedrijf een nieuwe start wilt maken. Je kunt pas beginnen met het bouwen van een website wanneer de basis van je bedrijf staat. Voor het maken van een website moet je duidelijk hebben wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Daarnaast is het hebben van een eigen stijl en het in kaart hebben van de doelgroep, concurrenten en de gehele markt ook belangrijk.

Heb je deze verschillende onderdelen duidelijk, dan kun je gaan nadenken over het bouwen van je website. Hier komen verschillende onderdelen bij kijken. Van het bepalen van de lay-out van je website tot het online vindbaar maken hiervan. Er zijn veel verschillende keuzes die je moet maken om jouw website tot een succes te maken. Hierbij draait het allemaal om het webdesign in Voorburg.

Voor je jouw website kunt gaan bouwen is het belangrijk dat je een idee hebt van hoe je jouw website wilt hebben. Welke onderdelen wil je hierin laten terugkomen, hoeveel pagina’s en wat wil je vertellen. Belangrijk om rekening mee te houden is dat website bezoekers maar een concentratie van een aantal seconden hebben waarin ze de homepage scannen. Het is dus belangrijk dat je hier de aandacht al wordt gepakt en wordt behouden. Eerst terug naar de indeling, een websitebezoeker moet binnen drie klikken hun doel kunnen bereiken. Maak de website dus niet te ingewikkeld. Heb je een idee van wat je wilt en hoe je het in gaat delen, dan kan je beginnen met het bouwen van je website.

Thema kiezen

Je begint met het kiezen van een thema, je kunt hiervoor een van de gegeven thema’s kiezen of deze zelf creëren. Bij het thema van je website moet de huisstijl van je bedrijf duidelijk terugkomen. Denk hierbij aan de kleuren en het lettertype dat altijd wordt toegepast. Heb je deze nog niet? Dan wordt het tijd om deze snel te maken. Bij een huisstijl zorg je voor een goede kleurencombinatie van ongeveer 3 kleuren. Daarnaast moeten de lettertypes goed leesbaar zijn en van elkaar afwijken, zo laat je duidelijk het verschil zien tussen de content die je uiteindelijk op je website plaatst.

Website structuur bepalen

Wanneer het thema is bepaald ga je door naar de websitestructuur. Een duidelijke opbouw van een website is fijn voor de doelgroep, maar ook voor Google. Een doelgroep kan op deze manier namelijk gemakkelijker hun weg vinden op de website om zo hun doel te halen. Bij een website wordt vaak een beetje standaard indeling aangehouden. Dit zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk de belangrijkste onderdelen kunnen vinden. Zo is het menu vaak bovenaan te vinden, de zoekfunctie en eventueel het winkelmandje hebben ook een vaste plek en de bedrijfsinformatie is vaak in de footer te vinden. Het is aan te raden deze standaardindeling ook aan te houden.

Een duidelijke structuur kun je het beste zien wanneer je bezig bent met het ontwerpen van je website. Hier kun je bepalen waar je bepaalde pagina’s neerzet en hoe je de volgorde bepaald. Hoe logischer dit is ingedeeld, hoe meer dit een positief effect zal hebben op de bezoekers. Dit kun je ook uitbesteden aan een webdesign bureau in Voorburg.

Responsive webdesign realiseren

Websitebezoekers bevinden zich niet alleen op een PC of laptop meer. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten apparaten waar een websitebezoeker zich op bevindt. Daarnaast maken zij ook gebruik van verschillende zoekmachines. Het internet is aan het groeien, daar moet een website ook op inspelen. Dit doe je door de responsiviteit van je webdesign in Voorburg te optimaliseren. Dit betekent dat de website op elk apparaat en in elke browser zichzelf aanpast op de grootte van het scherm. Zo is de indeling van de website altijd goed te lezen. Dit is belangrijk voor het behoud van websitebezoekers op alle apparaten.

Online vindbaarheid

Wanneer je website staat is het belangrijk dat deze ook online vindbaar wordt. Dit doe je door in te spelen op zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO. Hiermee zorg je ervoor dat jouw website relevant genoeg is voor een bepaalde zoekopdracht in de ogen van Google. Er zijn drie pijlers waar je op let binnen SEO. Dit zijn techniek, content en autoriteit. De techniek van de website zorgt ervoor dat alles goed werkt en dat er uit elke actie een reactie komt. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de laadsnelheid van de website.

De content is alles wat op de website staat aan tekst, afbeeldingen en bijvoorbeeld infographics. Hierin wordt rekening gehouden met de verhouding tekst en beeld. De content van de homepage is hier het belangrijkste, dit is de pagina waarop de meeste bezoekers binnenkomen. Zij zullen op basis hiervan besluiten of zij verder lezen of niet. De informatie moet dus duidelijk en overzichtelijk zijn. Ook moet er ingespeeld worden op de relevante zoekwoorden, hoe beter je dit doet hoe hoger je in de zoekresultaten terecht komt.

Met autoriteit wordt gekeken naar de linkbuilding. Dit bestaat uit de interne en externe links van een website. Hoe meer relevante externe links je hebt, hoe belangrijker Google vindt dat je bent. Externe links zijn links die vanaf een externe website naar jouw website verwijzen. Interne links zijn links die van de ene pagina naar de ander verwijzen.

Wat is het doel van een goed webdesign Voorburg?

Een goed webdesign zal ervoor zorgen dat je doelgroep gemakkelijk de weg kan vinden op de website. Als websitebeheerder heb jij een doel met je website, dit doel is het behalen van conversie. Of dit nu het aanmelden voor een nieuwsbrief is of het worden van een klant. Je wilt graag dat een websitebezoeker uiteindelijk overgaat tot conversie. Net als dat jij een doel hebt, heeft een bezoeker vaak ook een doel. Dit is voor iedereen anders, daarom is het belangrijk dat je hierop inspeelt. Het doel van de bezoeker moet binnen drie klikken bereikt kunnen worden. Zorg er dus voor dat je website niet te ingewikkeld is en te veel irrelevante informatie bevat.

Om je doelgroep te kunnen bereiken is het belangrijk dat je hoog in de zoekresultaten terecht komt. Dit doe je door in te spelen op de drie pijlers van SEO. De techniek van je website moet uitstekend zijn, zo moeten er geen foutmeldingen komen te staan en moet het laden van de pagina’s binnen enkele seconden klaar zijn. Daarnaast moet je goed letten op de zoekwoorden, dit is namelijk de manier om hoog in de zoekresultaten terecht te komen.

Een goed webdesign in Voorburg zorgt ervoor dat jij boven je concurrentie uitstijgt. Het doel van een goed webdesign is dan wel om je doelgroep te bereiken en hen klant te laten worden. Hiervoor is het nodig om boven de concurrentie uit te stijgen. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat je jouw webdesign zo uniek mogelijk maakt. Een eigen design zorgt voor herkenning bij je doelgroep en zal ertoe leiden dat eerdere klanten je sneller zullen herkennen en dus een aankoop zullen doen. Zo zorg je voor een goede eerste indruk bij je potentiële klanten.

Als website beheerder kun je veel verschillende doelen hebben met je website. Wat dit doel ook is, door het webdesign kun je ervoor zorgen dat dit doel ook daadwerkelijk wordt behaald. Met een webdesign kun je namelijk de bezoekers sturen over je website. Je neemt ze als het ware bij de hand en leidt ze door je website heen. Bij Webdesign Specialist Den Haag weten we precies waar wij op moeten letten om het je bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Zelf aan de slag met jouw webdesign

Ben je van plan om een website te maken of te optimaliseren en wil je geen webbureau in Voorburg inschakelen? Dan kun je dit gemakkelijk zelf doen. Hiervoor heb je meestal niet veel technische kennis voor nodig. De eerste stap die je zet is het zoeken van een CMS. Dit is het systeem waarin je gemakkelijk een website kunt bouwen en beheren. Een van de bekendste is WordPress, deze staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid en de weinig kennis die je ervoor nodig hebt. Hier kun je gemakkelijk kiezen uit verschillende thema’s voor je website of deze helemaal eigen maken.

 

Het makkelijke aan een CMS als WordPress is dat er online ontzettend veel over te vinden is. Kom je er even niet uit? Dan kun je op internet veel informatie vinden die een antwoord op je vraag geeft. Voor het bouwen van een website heb je vaak kennis nodig van programmeertalen als HTML en CSS, voor WordPress is dit niet nodig. Daarnaast zijn er voor alle functies relevante plugins te vinden. Zo kun je zelf de website van je dromen maken.

 

Belangrijk is wel dat je rekening houdt met de gebruiksvriendelijkheid van je website. Is deze niet goed, dan kom je ook niet hoog in de organische zoekresultaten terecht. Dit is wel wat je wilt om websitebezoekers te kunnen genereren. Het algoritme van Google is erg streng, daarom zal je ook goed op moeten letten bij het bouwen van je website zodat je rekening houdt met alle verschillende aspecten. Wanneer je je website hebt gelanceerd is het dan ook belangrijk dat je jouw SEO steeds blijft optimaliseren. Het algoritme verandert telkens en daarbij zitten de concurrenten ook niet stil.

 

Om goed te kunnen blijven scoren is het belangrijk dat je telkens je website blijft testen. Kijk hierbij naar de laadtijd, de responsiviteit, de linkbuilding en de content. Een website is gemakkelijk te beheren, speel daar dan ook op in door de content up to date te houden.

1. Wij bespreken
uw wensen

2. Ons team
bedenkt concepten

3. Een van onze
grafische ontwerpers
maakt uw design.

4. Uw webshop is af!
Tijd om nieuwe klanten
binnen te halen

De kosten van een webdesign bureau Voorburg

Je kunt er ook voor kiezen een webdesign bureau in Voorburg in te schakelen. Wij bij Webdesign Specialist Den Haag zijn specialisten in het bouwen van unieke webdesigns. Zo hebben wij verschillende professionals lopen die zich bezig houden met jouw design, de content en de linkbuilding. Op die manier wordt jij volledig ontzorgd en hoef je je zelf geen druk te maken over hoe je je website wil indelen en hoe je ervoor gaat zorgen dat deze ook daadwerkelijk goed scoort.

 

Voor een webdesigner in Voorburg zal je natuurlijk wel geld moeten betalen. De kosten zijn ontzettend verschillend. Zo ligt het er al aan of je een website of webshop wilt laten bouwen. De kosten worden berekend aan de hand van de uren die wij eraan kwijt zullen zijn. Hiervoor stellen wij een offerte op en wanneer deze is goedgekeurd gaan wij aan de slag. Voordat de offerte kan worden opgemaakt vindt er een gesprek plaats waarin de verschillende wensen worden besproken. Op basis hiervan kunnen wij een inschatting van de uren maken. Gaan wij over deze uren heen? Dan zult u hier geen extra kosten voor betalen.

 

Hoe hoog de kosten zullen worden, ligt er dus volledig aan wat u allemaal wilt met uw website of webshop. Hoe groter u de website wilt hebben en hoe meer functies erop komen te staan hoe langer wij er mee bezig zijn. Je kunt stellen, hoe ingewikkelder een website wordt hoe langer wij er mee bezig zijn en hoe hoger de kosten dus zullen liggen. Wanneer je je webdesign in Voorburg uitbesteed weet je zeker dat er op alle verschillende punten wordt gelet en dat je een eigen, unieke website krijgt. Deze kunt u dan ook in de toekomst gemakkelijk zelf beheren.

Contactinformatie

Perzikweg 11B
2435VG, Leiden
085 303 5745

Openingstijden

Ma. t/m Vr. : 09:00 – 18:00

Cookie melding

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site verder te bezoeken gaan wij er van uit dat u instemt met onze Cookie voorwaarden.