Webshop laten maken vanaf €1499,-

Professionele webshop voor u op maat!

Home | Webshop laten maken Den Haag

Webshop laten maken Den Haag

Een webshop maken kun je tegenwoordig gemakkelijk zelf. Ook kun je een professionele webshop laten maken in Den Haag. Het online aanbod groeit steeds meer, daarbij groeit ook het aantal online shoppers. Er zijn steeds meer mensen die online bestellen in plaats van dat zij naar een winkel gaan. Een reden hiervan is het gemak dat online shoppen met zich mee brengt. Er zijn vaak verschillende online winkels die hetzelfde aanbod hebben, waardoor je als consument gemakkelijk je doel kunt bereiken.

De populariteit in het starten van een webshop kan voor de aanbieder dan weer lastig zijn om een positie te behalen. Met deze hoge concurrentie is het belangrijk dat jouw webshop er natuurlijk bovenuit steekt. Er zijn dan ook steeds meer mensen die lokaal gaan zoeken. Wanneer zij dan op zoek zijn naar een product zullen zij sneller ‘Den Haag’ aan de zoekvraag toevoegen om zo lokale bedrijven te vinden. Ben jij een bedrijf in deze stad, dan zul jij sneller bovenaan de zoekresultaten terecht komen mits je hier slim op in hebt gespeeld.

Een goede webshop laten bouwen betekent dat er op verschillende aspecten wordt gelet. Zo is het belangrijk dat alle verschillende pagina’s goed functioneren en dat de webpagina’s ook de doelgroep aanspreken. Om ervoor te zorgen dat consumenten ook daadwerkelijk overgaan tot een aankoop is het van belang dat de webwinkel zo ingericht is dat de consumenten gemakkelijk hun doel kunnen bereiken. Hierbij is het belangrijk dat zij snel en gemakkelijk de gewenste producten kunnen vinden, dat de navigatie soepel verloopt en dat het afreken proces zonder moeite kan worden afgerond. Bij Webdesign Specialist Den Haag weten wij hoe een goede navigatie in elkaar zit.

Ook bieden wij onze diensten aan in de rest van de regio, denk hierbij aan Delft, Wassenaar en Zoetermeer!

Waarom iedere onderneming een website nodig heeft

Voordelen van een professionele website

Het antwoord is een zeer enthousiaste “ja!” Een zakelijke website is de beste manier om nieuwe klanten aan te trekken, freelance werk te vinden en als eerste contactpunt voor al je klanten. En je hoeft geen professionele webdesigner in te huren of te leren programmeren.

 

Entrepreneurs_Monochromatic@2x

Keine onderneming

Genereer leads aan de lopende band door jouw website actief in te zetten.

Team Meeting_Monochromatic@2x

MKB

Show jouw portfolio en gebruik jouw website om nieuwe klanten aan te trekken.

Online store _Monochromatic (2)@2x

Webwinkel

Behaal omzet via het internet door actief jouw producten via jouw eigen webshop te verkopen.

 

GRATIS website scan

Weten hoe je ervoor staat? Wij scannen jouwe website geheel vrijblijvend!

Ons portfolio

Uiteindelijk is het resultaat het enige dat telt! Ben je benieuwd naar wat wij nu echt kunnen? Wij laten ons werk vooral voor zichzelf spreken. Bekijk ons portfolio hier.

Goed CMS voor webshop laten maken

Met een webshop laten bouwen in Den Haag is de eerste stap om een CMS te kiezen. Dit is een Content Management Systeem, een systeem waarin je verschillende soorten websites kunt maken. Er zijn veel verschillende soorten websites, één daarvan is een webshop. Hier kun je verschillende producten verkopen. Om dit te kunnen doen zul je of een CMS moeten kiezen die speciaal gemaakt is voor het creëren van een webwinkel, of je kiest een CMS waarbij je een plugin nodig hebt.

Er zijn verschillende CMS’en die gericht zijn op het maken van een webshop. Voorbeelden hiervan zijn Shopify, Drupal en Magento. Hierin zit verschil in de kosten, de mogelijkheden en het gebruikers gemak. Wanneer je zelf begint met het bouwen hiervan is het gebruik van Shopify aan te raden. In dit systeem kun je namelijk gemakkelijk een webwinkel beginnen en onderhouden. Daarentegen zijn Drupal en Magento gemakkelijker voor grotere bedrijven. Deze CMS’en zijn moeilijker om in te werken en daarnaast zijn de kosten ook hoger. Dit maakt het minder aantrekkelijk voor een beginnend webshopeigenaar om hiermee aan de slag te gaan.

Ook kun je ervoor kiezen om een webshop te maken in WordPress. Dit CMS is in eerste instantie niet gericht op het maken van webwinkels. WordPress is begonnen als klein blog platform maar is nu uitgegroeid tot het grootste en bekendste CMS. Zo zijn zij nog altijd gratis en kun je veel verschillende kanten op. Er zitten dus veel voordelen aan het werken met WordPress, het staat namelijk ook bekend als het meest gebruiksvriendelijke CMS dat er is. Om ervoor te zorgen dat jij ook een online shop kunt maken in WordPress zul je gebruik moeten maken van een plugin.

Zoals gezegd is WordPress een CMS die zich richt op het creëren van websites. Om ervoor te zorgen dat je je producten kunt verkopen is het van belang een plugin te installeren. Een plugin is een extra stukje software dat je kunt installeren op je website. Je hebt ze in alle soorten en maten en je kunt er dus ook ontzettend veel mee. Zo heb je ook verschillende plugins voor e-commerce. Wanneer je deze installeert zorg je ervoor dat je website van een simpele website naar een volledig werkende webshop verandert.

Er zijn verschillende plugins die je hiervoor kunt gebruiken. Eén daarvan is WooCommerce, dit is een van de bekendste e-commerce plugins die er zijn. Daarnaast staat deze ook bekend om de goede samenwerking met WordPress. Wanneer je een webshop gaat maken is WordPress een goede optie hiervoor. Je kunt zonder kosten beginnen, een lay-out overnemen van de vele opties en daarnaast is het ontzettend gebruiksvriendelijk. Heb je niet veel ervaring? Met WordPress is dit geen probleem.

Verschillende mogelijkheden voor webshop laten maken Den Haag

Bij het bouwen van een webwinkel komen er veel onderdelen kijken. Er is veel waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat je webshop goed scoort. Het uiteindelijke doel is dan ook om ervoor te zorgen dat de bezoekers overgaan tot een aankoop. Je kunt een webwinkel laten bouwen in Den Haag. Zo geef je het complete proces uit handen en zorg je ervoor dat iemand anders een professionele webwinkel voor jou bouwt.

 

Wanneer je hiervoor kiest is het belangrijk om te weten dat je zelf nog altijd bij het gehele proces betrokken bent. Een professional weet als geen ander hoe een goede webshop eruit ziet en hoe deze werkt. Hierbij is het wel belangrijk dat er wordt ingespeeld op wat de doelgroep wil. Zelf kunnen wij bij Webdesign Specialist Den Haag een doelgroeponderzoek uitvoeren mocht dit nodig zijn. Maar jij weet zelf als geen ander wie je precies wilt bereiken en wie je concurrenten zijn. Daarnaast moet de webwinkel ook aan jouw wensen voldoen. Dit is de reden dat jij in elke stap van het proces wordt meegenomen wanneer je het webshop bouwen uitbesteedt.

 

Met een webshop kun je veel verschillende kanten op. Zo heb je veel verschillende lay-outs, indelingen en functies die je kunt toevoegen. Wanneer je een webwinkel laat bouwen in Den Haag weet je zeker dat je een professional inschakelt. Zij hebben veel ervaring en expertise in het bouwen van een webshop. Zij weten dan ook precies waar ze op moeten letten en zullen de verschillende belangrijke aspecten uiteraard meenemen.

 

Het design van je webshop hangt af van wat je aanbod is en wie je wilt bereiken. Met elke centimeter van de indeling wordt rekening gehouden met hoe de doelgroep denkt en doet. Of je nu een kleine onderneming of een groot bedrijf hebt, het hebben van een functionele en professionele webwinkel is van groot belang. Wanneer je een professionele webshop laat bouwen in Den Haag wordt er rekening gehouden met de laadsnelheid, de responsiveness en de navigatie. Zo wordt jouw webshop naast mooi ook nog eens functioneel en handig. Wij maken het jou en je bezoeker zo makkelijk mogelijk om zoveel mogelijk uit de webshop te halen. Voor jou om omzet eruit te genereren en voor de bezoekers om over te gaan op een aankoop.

1. Wij bespreken
uw wensen

2. Ons team
bedenkt concepten

3. Een van onze
grafische ontwerpers
maakt uw design.

4. Uw webshop is af!
Tijd om nieuwe klanten
binnen te halen

Zelf een webshop maken doe je zo

Of je nu een webwinkel laat maken in Den Haag of deze zelf maakt, er is een heel proces waar je aan begint. Voor je kunt beginnen met het bouwen van een webwinkel is het belangrijk dat je voor ogen hebt wat je hiermee wilt bereiken en wie je aan wilt spreken. Tijdens het bouwen van een webshop kun je namelijk snel afdwalen in de vele functies en mogelijkheden die er zijn. Zo verlies je snel het uiteindelijke doel, dit leidt ertoe dat de bezoeker interesse verliest. Dit is niet de bedoeling. Het is dus belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben en je hieraan te houden.

 

Wanneer dit is vastgesteld kun je beginnen met het maken van ontwerpen. Hier bepaal je hoe je je webshop in gaat delen en hoe de verschillende pagina’s eruit komen te zien. Je kunt dit zo uitgebreid doen als je zelf wilt, hierbij moet je wel opletten dat je het niet te complex maakt. Zowel de indeling van de gehele webwinkel als de indeling per pagina moeten overzichtelijk en duidelijk blijven. Is dit niet het geval dan zullen de bezoekers afgeleid raken en niet hun doel bereiken, waardoor je weer sales verliest.

 

Bij het creëren van een webshop is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de laadsnelheid van de pagina’s, maar ook de responsiveness en de content zijn ontzettend belangrijk. Zo moeten de afbeeldingen wel aansluiten op de tekst en moeten alle pagina’s op zowel een laptop als een telefoon goed leesbaar zijn.

 

Om genoeg bezoekers te kunnen genereren is het belangrijk dat de webshop hoog in de zoekresultaten van Google terecht komt. Om dit te kunnen bereiken zul je moeten inspelen op SEO. Hierbij speel je slim in op de zoekwoorden van de doelgroep en daarnaast let je erop dat je webshop wordt gezien als betrouwbaar en relevant. Dit is wat de zoekmachine zelf bepaalt, maar hier kun je slim op inspelen door je webshop te optimaliseren. Een andere optie is het inzetten van SEA. Hierbij betaal je Google om bovenaan de zoekresultaten te zien. Zo zorg je ervoor dat jouw website bovenaan komt te staan wanneer er op een bepaalde zoekopdracht wordt gezocht.

 

Er zijn veel elementen waarmee rekening moet worden gehouden wanneer je een webshop begint. Je kunt er dus ook voor kiezen om een webshop te laten maken in Den Haag. Zo besteed je het uit, maar heb je nog altijd inspraak in hoe deze eruit komt te zien. Je kunt bij ons, Webdesign Specialist Den Haag gemakkelijk je webshop laten maken.

Contactinformatie

Perzikweg 11B
2435VG, Leiden
085 303 5745

Openingstijden

Ma. t/m Vr. : 09:00 – 18:00

Cookie melding

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site verder te bezoeken gaan wij er van uit dat u instemt met onze Cookie voorwaarden.