Webshop laten maken 2018-10-22T07:42:08+00:00
Direct een webshop laten maken

Website vanaf €1199,-

Offerte aanvragen

Meer dan 800 tevreden klanten gingen je voor.
Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,0

Home » Webshop laten maken

Webshop laten maken

Wilt u een webshop laten maken die er zowel goed uitziet als functioneel is? Ons webdesign bureau is daarin zeer bedreven. We bouwen webshops die gericht is op de klant en de afzetmarkt waarin uw bedrijf actief is. Dat is zeer handig aangezien er tegenwoordig steeds meer en meer mensen online hun aankopen doen. Dat betekent dat men minder afhankelijk is van een fysieke locatie als verkooppunt, maar ook dat het des te belangrijker is dat de webwinkel goed in elkaar zit.

Een webshop laten maken die aan de nieuwe eisen van vandaag de dag voldoet is daarom geen overbodige luxe. Onze webdesigners houden daar rekening mee en zorgen ervoor dat een website modern en eenvoudig te onderhouden is. Zo zorgen we ervoor dat de landingspagina’s responsive zijn en zodoende toegankelijk zijn voor mobiele webgebruikers. En uiteraard zal men de mogelijkheid hebben om een (automatisch) betalingssysteem in de webwinkel te integreren. Verder kunnen we een CMS als WordPress, Magento, Joomla, Drupal koppelen aan het webdesign. Als men meer wilt weten of als men een vrijblijvend advies wil ontvangen kan men een van onze webdesigners hierover telefonisch spreken.

Contact opnemen

Webshop met WordPress als CMS

Het is tegenwoordig erg gebruikelijk om een webshop te hebben dat gekoppeld is aan een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). De bekendste daarvan is WordPress. Dit is een relatief goedkope optie waarbij men tevens op de lange termijn veilig zit. Het is hiermee heel eenvoudig om nieuwe producten toe te voegen, prijzen te wijzigen en verouderde productomschrijvingen te verwijderen en te vervangen. Hiervoor hoeft men zelf geen webdesigner te zijn om dit voor elkaar te krijgen. Dat is het mooie van een CMS zoals WordPress.

Met geïntegreerd betalingssysteem

Een geïntegreerd betalingssysteem kan het proces, wat een klant moet doorlopen om een aanschaf te kunnen doen, aanzienlijk vereenvoudigen. Dat draagt bij aan de klantvriendelijkheid en zodoende aan de conversie. Het laatste dat men wil is dat een potentiële klant uw website verlaat vanwege een te hoge drempel om een aankoop te doen. Een betalingssysteem voor een webshop kan het betalingsproces eenvoudiger maken waardoor klanten sneller en makkelijker een product kunnen aanschaffen.

Responsive webwinkel laten maken

Een ander belangrijk onderdeel is de responsiveness van een webshop. Door een webwinkel responsive te maken kunnen niet alles desktop gebruikers uw website bezichtigen, maar ook mensen die via een smartphone of ander mobiel apparaat zoals een tablet uw webpagina’s bezoekt. Als de webshop zichzelf kan aanpassen om tekst leesbaar te houden en knoppen aanklikbaar voor een apparaat met een afwijkend schermformaat kan men zodoende de conversie verbeteren. Aangezien veel mensen tegenwoordig via hun mobiele telefoon shoppen is een webwinkel met responsieve eigenschappen zeer belangrijk.

Webdesign €499,-
Een responsive design Dynamisch uiterlijk WordPress websites Websites met een hoge conversie Bestel uw website

Ruim 100 ondernemers gingen u voor

Bekijk hier recent gemaakte websites. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Bekijk meer

Ook een website laten bouwen door een webdesign bureau in Den Haag?

Ook voor uw bedrijf kan Webdesign Specialist Den Haag een website maken. U hoeft zich geen zorgen te maken of uw budget wel overeenkomt met wat u voor ogen heeft. Ons bureau raamt uw project en deelt het in in één van de prijsklassen. Zo kunt u al voor een zeer kleine som een enkele landingspagina laten ontwerpen, maar is het ook mogelijk om voor een op maat gemaakt webdesign te kiezen, of om een webshop te laten bouwen.

Wilt u weten wat u kunt krijgen voor uw budget? Kom met Webdesign Specialist Den Haag in contact en bespreek de mogelijkheden met ons!

Een responsive website laten maken?

Tegenwoordig is het belangrijk om een responsive webdesign te maken. Webdesign Specialist Den Haag is een bureau met de professionaliteit om dit standaard bij uw website in te bouwen.

Vast staat in ieder geval dat u hier niet langer omheen kunt: in 2015 is het mobiele internetverkeer dat van de desktop gepasseerd, en de verwachting is dat dit de komende jaren alleen nog maar verder toe zal nemen. Speel hier direct op in en laat uw website bouwen door Webdesign Specialist Den Haag. Ons bureau helpt u graag met al uw wensen.

Website laten maken vanaf €499,-

Heeft u interesse en wilt u een offerte, of wilt u meer informatie hebben over onze diensten?

 

Jochem

Ze hebben echt veel kennis in huis, op iedere vraag is er een passende oplossing en het resultaat mag er zijn!

Lars

De communicatie verloopt fantastisch! Teksten worden op tijd geleverd. SAM Houdt zich altijd aan de planning. De deadlines zijn gehaald, waardoor mijn conversie met 65% is gestegen.