Website vanaf €499,-

Professionele webshop voor u op maat!

Home | Website laten maken Den Haag

Website laten maken Den Haag

Ben jij als beginnend ondernemer bezig met het opzetten van een website? Je kunt nu een professionele website laten maken in Den Haag. Het aantal ondernemers groeit hard, daarbij hebben zij allemaal iets te bieden aan mensen. Jij bent er hier één van. Wat jij wilt is natuurlijk een groeiende onderneming, meer klanten en meer omzet. Om dit te kunnen bereiken is het hebben van een goede website belangrijk.

Een website is het visitekaartje van jouw onderneming. Wanneer consumenten bekend zijn geworden met jouw bedrijf zullen zij sneller een kijkje nemen op je website en dit ook herkennen. Herkenning is de eerste stap in de goede richting. Zo heb jij eerst een goede indruk achtergelaten en doet je website nu de rest. Toch?

Een website kan ingericht worden hoe jij wilt, hiermee kun je veel verschillende richtingen op. Denk aan het kleurgebruik, het lettertype en de verschillende subpagina’s die je gebruikt. Een mooie en professionele website zorgt voor een goede indruk van het bedrijf. Hierbij zijn verschillende onderdelen die moeten terugkomen. Denk aan jouw contactgegevens, maar ook een mogelijkheid voor de consument om contactgegevens achter te laten. De kleinste details van een website zijn belangrijk is het overtuigen van een consument. Dat is uiteindelijk het doel, een consument tot klant over laten gaan.

Wij bieden onze diensten ook in de omgeving aan, denk hierbij aan Delft, Wassenaar en Zoetermeer!

Waarom iedere onderneming een website nodig heeft

Voordelen van een professionele website

Het antwoord is een zeer enthousiaste “ja!” Een zakelijke website is de beste manier om nieuwe klanten aan te trekken, freelance werk te vinden en als eerste contactpunt voor al je klanten. En je hoeft geen professionele webdesigner in te huren of te leren programmeren.

 

Entrepreneurs_Monochromatic@2x

Keine onderneming

Genereer leads aan de lopende band door jouw website actief in te zetten.

Team Meeting_Monochromatic@2x

Keine onderneming

Show jouw portfolio en gebruik jouw website om nieuwe klanten aan te trekken.

Online store _Monochromatic (2)@2x

Keine onderneming

Behaal omzet via het internet door actief jouw producten via jouw eigen webshop te verkopen.

 

GRATIS website scan

Weten hoe je ervoor staat? Wij scannen jouwe website geheel vrijblijvend!

Ons portfolio

Uiteindelijk is het resultaat het enige dat telt! Ben je benieuwd naar wat wij nu echt kunnen? Wij laten ons werk vooral voor zichzelf spreken. Bekijk ons portfolio hier.

Het belang van een goede website

Een goede website laten maken zorgt voor een goede online vindbaarheid. Om ervoor te zorgen dat jouw onderneming online goed te vinden is, is het belangrijk dat jouw website goed aansluit op jouw bedrijf. Hier zal dan ook genoeg tijd en moeite in worden gestopt. Hierbij beginnen we met Webdesign Specialist Den Haag aan het begin. Heb je al een website laten maken? Zo niet, dan wordt het snel tijd om dit te gaan doen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze webshop te laten maken. Wanneer jij als ondernemer gevestigd zit in Den Haag is het handig om ook hier je website te laten maken. Bij het maken van een website is het namelijk ook van belang dat er rekening wordt gehouden met de concurrentie.

Inzetten van SEO en SEA

Een consument is vaak gericht op zoek naar een product of dienst. Daarom is het van belang dat je een goede website hebt die hier slim op inspeelt. Met een goede website kun je ervoor zorgen dat je hoog in de zoekresultaten van Google terecht komt. Dit kun je op twee manieren doen, door het inzetten van SEO of SEA. Het is belangrijk om hoog in deze zoekresultaten terecht te komen, omdat het grootste gedeelte van de bezoekers niet verder kijkt dan de eerste pagina. Bij Webdesign Specialist Den Haag kunnen wij je hierbij helpen.

Met SEO zorg je ervoor dat je op een organische manier hoger in de zoekresultaten terecht komt. Dit kun je doen door slim in te spelen op verschillende zoekwoorden. Om erachter te komen welke zoekwoorden je het beste kunt inzetten om jouw doelgroep te bereiken, kun je een zoekwoordenonderzoek doen. Hier komen vervolgens verschillende zoekwoorden uit die je op je webpagina’s zult moeten verwerken. Denk aan de titel van de pagina, verschillende headings en in de tekst en URL. Hier moet je wel goed opletten hoe vaak een bepaald zoekwoord terug moet komen.

SEA is het plaatsen van advertenties in de zoekmachine. Hierbij betaal je per click en zorg je ervoor dat je op bepaalde zoekwoorden bovenaan in de zoekresultaten terecht komt. Het voordeel hiervan is dat je snel bovenaan staat en dat je alleen betaalt na het behalen van resultaten. Het nadeel hiervan is dat het niet duurzaam is, je zult moeten blijven betalen wil je bovenaan blijven. Stop je hiermee, dan zul je niet meer hoog in de resultaten staan.

Bij de plaatsing in de zoekresultaten is het belangrijk dat Google je ziet als een relevante en betrouwbare website voor de zoekopdracht. Hier kun je als ondernemer gemakkelijk zelf op inspelen door het optimaliseren van de online marketing van je website.

Professionele website laten maken Den Haag

Wanneer je een website laat maken in Den Haag kan er zowel worden gekeken naar het design als de online marketing die hierachter ligt. Het ligt er maar net aan waar jouw behoeften liggen. Ook hebben wij jouw hulp goed nodig in het creëren van jouw website. Bij Webdesign Specialist Den Haag zijn wij dan wel gespecialiseerd in het designen van websites, maar alleen jij bent gespecialiseerd in jouw vakgebied. Wanneer je ervoor kiest om je website bouwen uit te besteden ben je hier zelf nog altijd in betrokken.

 

Zo moeten wij eerst weten wat je precies wilt bereiken met je website en wat je absoluut niet mag missen. Wanneer dit scherp is gaan we samen kijken naar de verschillende opties en zullen er uiteindelijk concepten worden uitgewerkt. Deze concepten zijn zo ingericht dat deze goed inspelen op de wensen van de consument. Uiteindelijk zijn zij degene die namelijk klant moeten worden.

 

Zo wordt ervoor gezorgd dat de website naar smaak is van jou, maar vooral van de doelgroep. Een professionele website laten maken is namelijk altijd vanuit de gedachte van de doelgroep gemaakt. Hoe denken zij, wat zouden zij graag willen zien en welk pad leggen zij af over de website? Op die manier kan er gemakkelijk worden ingespeeld op de wensen van de doelgroep en is de kans groter dat zij klant zullen worden. Zo gaan wij samen voor jouw succes!

1. Wij bespreken
uw wensen

2. Ons team
bedenkt concepten

3. Een van onze
grafische ontwerpers
maakt uw design.

4. Uw webshop is af!
Tijd om nieuwe klanten
binnen te halen

Hier let je op bij maken van website

Wanneer er een nieuwe website wordt gemaakt is het belangrijk dat er op een aantal dingen wordt gelet. Of je nu een website laat maken of deze zelf maakt. Zoals hiervoor al is genoemd, is het belangrijk dat er wordt ingespeeld op de wensen van de doelgroep. Daarnaast is het belangrijk om altijd het doel voor ogen te houden. Wat wil je graag bereiken met de website en hoe ga je dit terug laten komen?

Zorg voor een logische indeling

Bij het maken van een website kun je gebruikmaken van verschillende CMS’s. Dit zijn systemen waarin een website kan worden gemaakt en beheerd. De eerste stap is om de vormgeving te realiseren. Hierbij is het belangrijk dat je kiest voor een logische indeling. Zo komen de meeste websitebezoekers binnen via de homepage, maak hier gebruik van! Een logische indeling van je website zorgt ervoor dat bezoekers minder moeite hebben met het uitvoeren van hun actie. De meeste websites hebben een standaard indeling, wijk hier niet vanaf! Dit zal alleen maar leiden tot verwarring. Zo staat bijna altijd het logo linksboven, een zoekfunctie staat meestal rechtsboven en onderaan in de footer staan vaak de contactgegevens. De footer is vaak ook de plek voor de algemene voorwaarden, privacyverklaring en social media.

 

De navigatie van een website is ook erg belangrijk. Zo is het handig om een navigatiekolom toe te voegen waarin de verschillende pagina’s duidelijk staan. Ook is het toevoegen van breadcrumbs een goede toevoeging van een duidelijke navigatie. Daardoor kun je als gebruiker gemakkelijk zien van welke pagina je komt en kun je hier ook naar teruggaan.

Gebruiksvriendelijkheid op één

Zoals hiervoor al is genoemd, is het ontzettend belangrijk om altijd vanuit de doelgroep te denken. Alleen zo zorg je ervoor dat zij zich ook echt aangesproken voelen wanneer ze je website openen. Wanneer zij op je website terechtkomen is het belangrijk dat zij hier ook blijven tot zij klant worden. Om te zorgen dat zij ook klant worden is het belangrijk dat er goed wordt ingespeeld op de gebruiksvriendelijkheid van de website. Bij een website laten bouwen in Den Haag worden er met een aantal dingen rekening gehouden.

 

Zo moet je ervoor zorgen dat de laadsnelheid van de website en verschillende pagina’s goed is. Consumenten hebben namelijk maar een korte spanningsboog hiervoor. Daarnaast moet de website responsive zijn. Dit betekent dat de pagina’s op verschillende groottes en browsers goed werken en dat er geen overlappende content is. Wat misschien logisch lijkt maar ook vaak fout gaat is het gebruik van leesbare tekst. Denk aan het lettertype, de kleur en de grootte van de tekst. Zorg daarnaast ook voor een duidelijke tekststructuur.

 

Bij het indelen van een professionele website is het belangrijk om in de gaten te houden dat het doel van de consument binnen 3 klikken te bereiken moet zijn. Is dit niet het geval dan zullen zij sneller afhaken en loop je een klant mis. Zorg er dus voor dat je snel duidelijk laat merken waar wat precies gevonden kan worden.

 

Hoe makkelijker de consument alles kan vinden, hoe beter de gebruiksvriendelijkheid is. Wanneer dit niet het geval is zal dit onderdeel van de website nog geoptimaliseerd moeten worden. Alleen met een goede gebruiksvriendelijkheid zul je namelijk consumenten klant worden.

 

Wil je in plaats van een website laten maken in Den Haag dit liever zelf doen, is dit natuurlijk heel goed mogelijk! Zorg er wel voor dat je rekening houdt met de verschillende belangrijke punten. Klinkt dit toch als te veel hooi op je vork? Geen zorgen! Je kunt gemakkelijk je website laten bouwen in Den Haag bij ons. Wij weten waar we het over hebben en zullen de verschillende punten dan ook meenemen. Niet alleen dat, ook zullen we jouw mening altijd meenemen in het bouwen van jouw website.

 

Contactinformatie

Perzikweg 11B
2435VG, Leiden
085 303 5745

Openingstijden

Ma. t/m Vr. : 09:00 – 18:00

Cookie melding

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site verder te bezoeken gaan wij er van uit dat u instemt met onze Cookie voorwaarden.